Företagets logotyp

Vi är Sh Asfalt

Vi erbjuder asfaltering och markberedning av allt från flygplatser och vägar till garageuppfarter. Vi kan leverera anpassade hårdgjorda ytor för tung och intensiv belastning för inom- eller utomhusbruk där vår styrka är avancerade asfalteringsarbeten utförda av vår erfarna och kompetenta personal.

Asfaltering och markberedning

Om ni önskar tar vi helhetsansvar från markberedning till asfaltering samt erbjuder underhållsavtal. Vi är primärt verksamma i Mälardalen men utför även uppdrag i andra delar av Sverige. Utöver detta har vi lång erfarenhet av att arbeta på säkerhetsklassade anläggningar.

Vi möter varje kunds specifika behov och i dialog med beställaren kommer vi gemensamt fram till den lösning som passar bäst. Vi vet att varje situation är unik och därför kräver unika lösningar. Därför vi jobbar med såväl konventionell asfalt som med flera egna asfalttyper och gröna alternativ.

Vi tar ansvar

På Sh Asfalt tar vi ansvar. Inte bara för det arbete vi utför utan även för våra relationer och de löften vi ger. Vi arbetar med långsiktiga relationer och vi vet att varje kund är unik och kräver sina speciella lösningar. Vi levererar enligt överenskommen specifikation och tidsplan så att du som kund blir nöjd. Vi är ett stabilt företag med god ekonomi, vilket ger dig som beställare en trygghet i att företaget finns kvar även i framtiden.

Vi arbetar med personal som är anställd hos oss vilket innebär att ni kan känna er trygga i att alltid få samma goda resultat från våra rutinerade medarbetare från Sh Asfalt.

Sh Asfalt är ett helägt dotterbolag till det privatägda Aktiebolaget Sven Heribert i Uppsala som i tre generationer har arbetat med stensättning, anläggnings- och byggrelaterade arbeten.